Brzi Info

KONTAKT: Rade i Vesna Tošić
Adresa: Vukovarska 84, 21 300 Makarska
Mob.: +385 95 903 9490 (HR)
Mob.: +385 99 606 8606 (EN)
E-mail: tocicrade@yahoo.com

 

Slika kućeDOBRODOŠLI NA NAŠE WEB STRANICE !

Apartmani Bonaca nalaze se u Makarskoj, pitoresknom mediteranskom gradiću smještenom između veličanstvene planine Biokovo i zavodljive pjeskovite i šljunčane morske obale. Gostima koji su skloni uživanju u južnodalmatinskom ugođaju na raspolaganju je jedinstvena ljepota dugih i čistih plaža koje Makarsku već godinama svrstavaju u sam vrh hrvatske turističke ponude, bistro i prozirno more, šetnice okružene tišinom borove šume i bogatom mediteranskom vegetacijom.


U neposrednoj blizini naših apartmana nalaze se brojni rekreacijski sadržaji poput teniskih terena, jedrenja na dasci, rent-a-bike-a, škole ronjenja, ali i medicinsko-rehabilitacijski centar. Tek nekoliko minuta dijeli razigrane klince od nezaboravnih morskih avantura na plaži, a za one mlađe, ali i starije, željne zabave i dnevnih provoda, u blizini je niz restorana, kafića i launch barova koji jamče dobar uvod u lude ljetne večeri. U blizini naših apartmana nalazi se i trgovina mješovitom robom, pekarnica, ljekarna, tržnica s voćem i povrćem, dakle sve ono neophodno kako bi Vaš odmor protekao u što vedrijem i bezbrižnijem tonu. Ukoliko poželite malo tišine u neposrednoj blizini možete uroniti i u oazu ljepote i duhovnog mira u svetištu Vepric koje je nezaobilazna postaja brojnih turista svake godine.


Budući da se naša obitelj bavi turizmom već nekoliko desetljeća i da se ljubav bavljenja ovim poslom prenosi sada već generacijama, dopustite nam da našom srdačnošću i gostoljubljivošću učinimo Vaš odmor ugodnim i nezaboravnim.
Nadamo se Vašem skorom dolasku!
Dobrodošli!

Grad Makarska

Makarska pripada najboljim turističkim odredištima hrvatske obale. Pješčana i šljunčana plaža duga je skoro 2 km i po njoj je Makarska oduvijek bila, a i danas je, prepoznatljiva. Uz šetnice okružene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima te obilje zabave za djecu i odrasle.